Ügyfeleink mondták

Tapasztó Beáta doktornőnek Tisztelt Doktornő! Három hete szemszárazsági problémákkal fordultam Önhöz, mivel sem gyulladáscsökkentő cseppek, sem a műkönny nem használt. Nagyon köszönöm a kiváló tanácsát, ami szerint két hétig naponta kétszer öt percig meleg gőzben kezeltem a szemem. Teljesen tünetmentessé váltam. Hálás köszönettel: Gács Andrásné

ember ikon Gács Andrásné

Én csak ajánlani tudom ezt az optikát és szemészeti vizsgálatot. Sokadik helyen jártam, de igazán itt tudták kiszűrni, hogy mi is okozza a problémámat. Nekem az olvasás kb. 14 éve nehézséget jelentett, de senki nem adott soha olyan szemüveget amivel ez megoldódott volna. Itt kaptam és azóta gond nélkül olvasok. Az optikai részen a Hölgy annyira segíőokész, hogy nem tukmalja a kereteket, hanem az archoz legmegfelelőbbet segit kiválasztani. Szóval szuper hely, bárkinek ajánlom!!!

ember ikon Ildi

A mai nap jártam a szemészeten, nem véletlenül. Ugyanis itt dolgozik a kedvenc szemorvosom, Dr. Csordás Erika. Annak idején ő vizsgált mindig, aztán úgy alakult az élet (a hozzáértése és kedvessége folytán), hogy követtem őt ide, a szemészetre, az otthonomtól kissé távolabbra is.

ember ikon N. Norbert