Ügyfeleink mondták

Tapasztó Beáta doktornőnek Tisztelt Doktornő! Három hete szemszárazsági problémákkal fordultam Önhöz, mivel sem gyulladáscsökkentő cseppek, sem a műkönny nem használt. Nagyon köszönöm a kiváló tanácsát, ami szerint két hétig naponta kétszer öt percig meleg gőzben kezeltem a szemem. Teljesen tünetmentessé váltam. Hálás köszönettel Gács Andrásné

ember ikon Gács Andrásné

Én csak ajánlani tudom ezt az otikát és szemészeti vizsgálatot. Sokadik helyen jártam de igazán itt tudták kiszűrni hogy mi is okozza problémámat. Nekem az olvasás kb. 14 éve nehézséget jelentett de senki nem adott soha olyan szemüveget amivel ez megoldódott volna. Itt kaptam és azóta gond nélkül olvasok. Az optikai részen a hölgy annyira segítokesz, hogy nem tukmalja a kereteket, hanem az archoz legmegfelelobbet segit kivalsztani. Szoval szuper hely, barkinek ajanlom!!!

ember ikon Ildi

A mai nap jártam a szemészeten, nem véletlenül. Ugyanis itt dolgozik a kedvenc szemorvosom, Dr. Csordás Erika. Annak idején ő vizsgált mindig, aztán úgy alakult az élet (a hozzáértése és kedvessége folytán), hogy követtem őt ide, a szemészetre, az otthonomtól kissé távolra is.

ember ikon N. Norbert