Továbbfejlesztett munkaszemüveg Akció!

MINDEN  HOYA  BELTÉRI MUNKALENCSÉRE 30%  KEDVEZMÉNYT ADUNK 2024. FEBRUÁR 01. és ÁPRILIS 30. KÖZÖTT.

( Akció a Hoya lencsékre vonatkozik  1.6, 1.67, 1,74 törésmutatóval,  az összes réteggel igénybe vehető.)

Mi is az a munkaszemüveg?

 A munkaszemüveg lencsék hasonlóan a progresszív lencsékhez egy dioptria átmenettel ellátott szemüveglencsék.A szemüveglencse felső  része  típustól függően a monitortávolságra, vagy 2-4 méterre nyújt éles képet, az alsó része pedig az olvasótávolságra. Az a lényeges különbség a progresszív  lencsékhez  képest, hogy közelre  és féltávolra sokkal  nagyobb teret ad , kényelmes fejtartás mellett. A  munkalencse közelre és féltávolra  tökéletes látást biztosít. A  leggyengébb pontja látás  szempontjából a távoli  része, szemben a progresszív  lencsékkel, ahol  távolra  is  és  közelre is  éles a kép,  viszont  nem  olyan  széles a  látómezejük, így fárasztóbb a  szemnek  és  a nyaki  gerincnek  is bennük  a  munka. 

Minőségi választás azoknak a 40 év feletti szemüvegviselőknek, akik még szélesebb látómezőt szeretnének irodai munka, olvasás, illetve a különböző digitális eszközök közti fókuszváltások során.

A beltéri munkalencsével mindig minden távolságra tökéletesen lát, anélkül, hogy cserélgetnie kellene a szemüvegeket. Így Ön nem fárad el a munka végére sem.Mindenkinek  ajánljuk, aki  kényelmesebb szemüvegre vágyik, mert a nap során nem egy konkrét távolságra néz, hanem gyakran változtatja a fókusztávolságot.