Speciális gyermekkeretek: Miraflex

A tönkretehetetlen szemüvegkeret 

Számos strapabíró szemüvegkeretet készítenek a gyermekek számára, azonban ezek általában nem törhetetlenek. Nagyon erős igénybevétel esetén előfordulhat, hogy megsérülnek. Egy aktív gyerek mindennapjai pedig erős igénybevételt jelentenek.

A normál szemüvegkeretek testnevelés órára, focihoz vagy más sporttevékenységhez nem megfelelőek. A Miraflex szemüvegkereteket azonban speciálisan erre a célra fejlesztették ki. A szemüvegkeret egyetlen darab rugalmas műanyagból készül, így nem tartalmaz kiálló alkatrészeket, amelyek sérülést okoznának, és szinte bármilyen mechanikai behatásnak ellenáll. Hajlíthatjuk, csavarhatjuk, a Miraflex szemüvegkeret speciális anyagának köszönhetően visszaáll eredeti formájára.

A gyermekek motoros képességei úgy fejlődhetnek megfelelő ütemben, ha tökéletesen látnak. A technológiai újításoknak köszönhetően a gyermekek látásproblémái már igen korán diagnosztizálhatók és megfelelő szemüveggel ezek a problémák már igen fiatal korban korrigálhatók.

A Miraflex szemüvegkeret tökéletes a pici babák számára, mert a műanyag szemüvegkeret antiallergén, így nem okoz irritációt. Tökéletes látásának köszönhetően pedig gyermeke gyorsabban fejlődik majd.